Naţionala U-17 a debutat cu o victorie la Cupa FMFNaţionala de juniori U-17 a Moldovei a debutat cu victorie la turneul international Cupa Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, ediţia a 13-a.

Jucătorii pregătiţi de Oleg Fistican au învins echipa similară a Bulgariei cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Bejan la mijlocul primei reprize. Pe parcursul meciului, tinerii fotbalişti moldoveni au ratat mai multe ocazii de gol, printre care şi un penalty prin Eugen Oancea.

Moldova - Bulgaria 1-0
Marcator: Bejan (21)
În miutul 4 Oancea a ratat un penalty

Moldova: Frunză, Golubţov, Gherman, V.Macriţchi, Golubev, Svinorenco, Zabun (Cucovei, 68), Oancea (Sevriuc, 37), Bejan (Durbailov, 74), Bojii (Lebedev, 55), A.Macriţchi (Trifan, 41)
Rezerve: Cebotari, Turca
Antrenor: Oleg Fistican.

Într-o altă partidă selecţionata de juniori U-17 a României a obţinut o victorie grea în meciul contra reprezentativei similare a Azerbaidjanului. Echipa lui Lucian Marinof a fost condusă de doua ori pe parcursul jocului, dar a reuşit să întoarcă rezultatul şi să-şi treaca la activ trei puncte importante în lupta pentru prestigiosul trofeu.

România - Azerbadjan 3-2
Marcatori: Petricău (6), Tudorie (39, penalty), Harangus (69) / Mamedov (1), Muradbeyli (15).

 width=

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑