Marin Mitran a prefaţat succesul României în Turcia



016 octombrie 2012

Managerul general al echipei de fotbal Milsami Orhei, românul Marin Mitran,  a uimit presa din Turcia cu declaraţiile pe care le-a făcut chiar înaintea jocului de la Istanbul, dintre Turcia şi România, contând pentru preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia, 2014.

Mitran a fost citat de toate ziarele importante din Turcia, spunând că România va învinge la diferenţă de un gol. Pronosticul conducătorului celor de la Milsami s-a înfăptuit, selecţionata lui Victor Piţurcă învingând cu scorul de 1-0 în faţa Turciei, într-un meci care a avut loc vineri, 6 octombrie.

Mitrat se află în Turcia la invitaţia prietenului său Engin Firat şi a reuşit să parafeze deja un acord de colaborare între clubul său, Milsami Orhei, şi echipa de prima ligă din Turcia, Genclerbirligi. La momentul respectiv, sports.md a fost vehiculul media care v-a adus această ştire în exclusivitate.

România joacă astăzi, de la orele 21.00, împotriva Olandei, pe Naţional Arena din Bucureşti, iar Marin Mitran va urmări partida de la Ankara, acolo unde a rămas pentru rezolvarea altor probleme de ordin fotbalistic.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑