Malavan pe locul 3 în Iran, Paşcenco a fost rezervă



028 octombrie 2012

Echipa portarului moldovean de fotbal, Serghei Paşcenco, Malavan, face furori în Iran. În campionatul de elită al ţării persane, Malavan a obţinut un nou succes important, 1-0 în faţa celor de la Rah Aham, în deplasare.

Meciul a fost foarte greu, gazdele fiind echipa finanţată de compania feroviară din Iran, o grupare care are un buget foarte mare. De altfel, pe banca tehnică a celor de la Rah Aham se află fostul internaţional iranian, care a jucat şi în Bundesliga, Ali Daei.

Malavan s-a impus totuşi pe teren străin cu 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat de către Rafkhaei, în minutul 34. Internaţionalul nostru a fost rezervă, titularul postului de portar, Ali Hassani, apărând din nou foarte bine.

Concurentul lui Paşcenco se află la a doua partidă consecutivă fără gol primit, în timp ce Malavan a reuşit să lege o serie de trei succese consecutive în campionat.

Graţie acestei forme excelente, Malavan a urcat pe locul al treilea în clasament, cu 22 de puncte. Pe doi este Esteghlal, cu 22 de puncte dar un meci mai puţin disputat, după 13 etape. Lideră este Tractor Sazi, cu 23 de puncte. Sepahan este pe locul 5, cu 21 de puncte, dau şi un meci mai puţin disputat faţă de concurente. Această formaţie fiind şi campioana en-titre. Sepahan este şi cea mai titrată formaţie persană, cu patru titluri în istorie la activ.   

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑