Fiul preşedintelui Moldovei continuă să facă show la Premier League



Fiul preşedintelui Nicolae Timofti - Ştefan continuă să facă show la Premier League SPORTS.md la futsal.

În meciul contra echipei Bubuieci Ştefan Timofti a reuşit un hatrick pentru Olhionia care în cele din urmă a bătut cu 8-1, într-un meci din grupa F. O dublă pentru jurnaliştii sportivi a reuşit Dumitru Taplî, iar câte un gol au marcat Anatol Ţaranu, Andrei Dogot şi Frederick Basil. Andrian Pditer a semnat reuşita de onoare pentru Bubuieci.

O altă personalitate cunoscută, însă din lumea fotbalului - Petru Efros a debutat pentru Gloria la Premier League. Impresarul FIFA a dat şi un gol, însă echipa sa a cedat cu 2-4 în faţa grupării Trance-Oil Group într-o partidă din grupa A. Pentru învingători un hatrick şi-a trecut în cont căpitanul formaţiei Dumitru Lefter, iar cealaltă reuşită i-a aparţinut lui Ruslan Harea.

Meci dramatic între Comedy Chişinău şi Moldcell în grupa B. Umoriştii au condus la un moment dat cu 2-0, golurile fiind marcate de Anatolie Lepodatu. Împinşi de la spate de suporteri, Moldcell a întos miraculos scorul, şi a câştigat cu 3-2. Dubla lui Alexandru Adascăliţei, şi golul marcat de Alexandru Cojuhari au adus formaţiei de telefonie mobilă trei puncte esenţiale în grupa B.

FRF Anenii Noi a obţinut al doilei succes din grupa E, după ce au trecut de Hînceşti cu 3-1. Eroul meciului a fost Sergiu Musteaţă care a marcat două goluri, iar Petru Diuventi a completat lista marcatorilor celor de la Anenii Noi. Reuşita consolării pentru Hînceşti a fost semnată de Maxim Voloşin.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑