Vadim Cobîlaş a vorbit despre situaţia de la Sale Sharks şi de la naţionala Moldovei



06 decembrie 2012

Cel mai bun rugbyst moldovean al momentului, Vadim Cobîlaş, a vorbit în exclusivitate pentru sports.md despre situaţia actuală de la clubul său, Sale Sharks, care se află pe ultimul loc în clasament.

- Sunt mulţi jucători accidentaţi la umăr, vreo 4 sau 5 care au recidive. Avem un antrenor neozeelandez care deocamdată nu e pe deplin înţeles de rugbyşti. Sper însă ca atmosfera să nu se deterioreze, iar noi să revenim şi să ne salvăm de la retrogradare. Avem şi alte obiective, precum cupele europene şi cupa Anglo-Galeză. În week-end avem un meci foarte greu cu francezii de la Toulon, ne spune înaintaşul moldovean.

Vadim Cobîlaş nu are probleme de sănătate, fiind folosit meci de meci la linia întâi. Referitor la situaţia de la echipa naţională a Moldovei, Cobîlaş crede că haiducii vor depăşi momentul greu şi vor recupera în primăvară punctele pierdute acum.

- S-a nimerit ca meciurile cu Suedia şi Germania să coincidă cu finalele din Rusia. Mulţi jucători nu au putut veni, ca şi mine de altfel, însă Moldova are potenţial. Noi ştim că spectatorii aşteaptă evoluţii bune de la noi şi sperăm să ne revanşăm în primăvară, când vom fi toţi împreună, a încheiat Vadim Cobîlaş.

Din această toamnă, Vadim Cobîlaş nu mai este singurul nostru reprezentant în rugby-ul britanic. Dumitru Arhip s-a transferat la formaţia galeză Ospreys, în Liga Celtică.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑