Echipa lui Dumitru Arhip a debutat cu victoria la Cupa Anglo-Galeză de rugby



010 noiembrie 2012

La Swansea, în debutul Cupei Anglo-Galeze de rugby, Ospreys a dispus de Gloucester cu 33-27, la capătul unui meci dramatic, punctat de numeroase răsturnări de scor şi de situaţii.

Galezii, gazdele confruntării, au crezut până la capăt în şansa lor şi au marcat două încercări prin Grabham şi allen. Morgan a fost fantastic, cu patru lovituri de pedeapsă şi două dropgoluri, în timp ce Davies a completat tabela cu o lovitură de pedeapsă şi o transformare. De partea cealaltă, oaspeţii englezi au marcat prin Thomas şi Murphy, câte un eseu, Burns, două lovituri de pedeapsă şi o transformare, Robson două transformări. Oaspeţii au beneficiat şi de un eseu de penalitate.

La pauză, Ospreys a condus cu 15-13. Pilierul moldovean Dumitru Arhip nu a fost inclus în lot la echipa câştigătoare, nefiind complet refăcut după o accidentare.

Ospreys este lidera grupei sale, cu 4 puncte. În această seară, un alt moldovean, Vadim Cobîlaş, poate evolua pentru Sale, în aceeaşi competiţie, contra celor de la London Irish.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑