Conducerea MTS şi Mobias Banca au discutat aspectele parteneriatului public privat



Ministrul Tineretului şi Sportului Ion Cebanu a avut o întrevedere de lucru cu reprezentantul BC Mobiasbanca.

În cadrul discuţiei au fost abordate poziţia agentului economic la dezvoltarea parteneriatelor publice private (PPP) şi subiectele deschise pe care le are ministerul, în acest sens. Părţile au examinat cîteva sugestii şi recomandări cu privire la PPP, punînd accente pe programe de abilitare a tinerilor.

- Este posibilă axarea pe proiectul cardurilor pentru tineret care merită a fi dezvoltat în continuare. Ar fi oportun să ne concentrăm și pe segmentul sportiv în momentul în care am demarat consultările cu privire la iniţierea edificării Palatului Sportului. Propun să luăm în calcul și necesitatea procesului de instruire şi să examinăm posibiliatea lansării unui program de abilitare a tinerilor, a declarat Ion Cebanu.

Prim-vicepreşedintele Mobiasbanca Nicolae Dorin a salutat interesul Ministerului Tineretului şi Sportului faţă de iniţiativa parteneriatului public privat.

- Putem atrage parteneri din toată lumea, graţie reţelei internaţionale Societe General, din care facem parte, a accentuat Nicolae Dorin.

Părțile au convenit să revină la subiectele abordate în cadrul întrevederii, după o serie de consultări.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑