Evoluţia moldovenilor la Campionatele Mondiale de futnet



În această perioadă, la Brno, în Cehia, se dispută Campionatele Mondiale de futnet pentru senioare.

Fetele noastre au avut o comportare timidă în prima zi de competiţie, nereuşind să depăşească la niciuna din probe faza grupelor. La simplu, Moldova a pierdut toate cele patru meciuri din grupa preliminară, fără a câştiga vreun set în faţa Ungariei, Elveţiei, Slovaciei sau Ţării Bascilor. La dublu diferit a fost doar numărul adversarelor, fetele noastre înregistrând trei eşecuri usturătoare, fără set câştigat, contra Elveţiei, Slovaciei şi Ungariei.

În unele manşe, moldovencele au acumulat câte un singur punct. Singurul set al fetelor noastre s-a înregistrat la triplu, în faţa Danemarcei. Finalmente nordicele ne-au învins însă cu 2-1, pe seturi 11-6, 3-11, 11-6. Au urmat apoi alte două înfrângeri la zero, în faţa Franţei, respectiv Slovaciei. Fetele noastre vor juca duminică în meciurile de clasament.

Sâmbătă, 3 noiembrie, la Brno, în Cehia, s-au desfăşurat primele meciuri ale Campionatelor Mondiale de futnet pentru juniori.

La simplu, reprezentantul Moldovei nu a putut rezista în faţa unor adversari foarte puternici, cum ar fi Cehia, Slovacia sau Franţa. Toate aceste trei meciuri au fost pierdute cu 2-0, însă revanşa noastră a venit contra Ucrainei, formaţie pe care am învins-o cu 2-0, pe seturi 11-5, 11-1. Astfel, Moldova a încheiat grupa preliminară pe locul 4, înaintea Ucrainei.

La dublu însă, Moldova a ocupat ultimul loc în grupă, fără set câştigat în partidele cu Ţara Bascilor, Ucraina, Elveţia sau Cehia. La triplu, situaţia de la dublu s-a repetat, Moldova nereuşind niciun set în cele patru partide, care ne-au opus ca adversare pe Slovacia, Elveţia, Ungaria sau Ucraina. În urma meciurilor preliminare, Moldova va juca la toate cele trei probe, duminică, în turneele de consolare.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑