S-a încheiat seminarul de pregătire a antrenorilor de tenis



012 septembrie 2012

Pe 11 septembrie a avut loc închiderea oficială a cursului tehnic pentru antrenori la tenis de cîmp Level 2, desfăşurat de către Federaţia de Tenis din RM cu ajutorul financiar şi organizaţional al Comitetului Naţional Olimpic al Republicii Moldova şi al programului Olimpyc Solidarity.

Cursul s-a desfăşurat în perioada 1-11septembrie la Şcoala Republicană Specializată de Tenis sub conducerea expertului internaţional Piotr Unierzyski şi a adunat 14 antrenori, atît din Chişinău cît şi din alte regiuni ale ţării noastre, doritori de a-şi ridica nivelul de calificare.

La ceremonia de închidere oficială a cursului au participat: membrul comitetului executiv al Comitetului Naţional Olimpic, campioana olimpică Larisa Popova, expertul Federaţiei Internaţionale de Tenis Piotr Unierzyski, preşedintele Federaţiei de Tenis Marina Tauber, vicepreşedinţii Vladimir Garştea si Valeriu Helbet şi responsabilul de formarea antrenorilor la FTM Egor Semikin. La finisarea cursului participanţii au primit certificat de participare la curs de la Comitetul Olimpic Internaţional, certificat de participare la curs de la Federaţia Internaţională de Tenis ITF.

Antrenorii care au trecut cu succes cursul şi au susţinut examenele de asemenea vor primi un certificat aparte de trecerea nivelului Level 2, care va fi înmînat cursanţilor imediat după confirmarea rezultatelor examenelor de către Federaţia Internaţională de Tenis

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑