Antrenorul Sergiu Creţu este supărat foc pe fosta sa elevă, Cristina Iovu



Creţu a declarat ca nu va mai vorbi niciodata cu sportiva, care a cucerit o medalie de bronz pentru Moldova la Olimpiada de la Londra. Federatia noastra de haltere a incasat 50 de mii de euro de la azeri, pentru a-i permite Cristinei Iovu sa evolueze pentru aceasta tara.

 Sergiu Cretu sustine ca daca federatia de haltere nu-si dadea acceptul acum ca sportiva sa reprezinte Azerbaidjunul pentru 50 de mii de euro, peste un an ar fi plecat gratis.

 Oamenii din sport de la noi sustin ca Cristina Iovu nu avea motive sa plece la azeri. Invitat la un master class la Chişinău, triplul campion olimpic la lupte libere, uzbekul Artur Taimazov a comentat si el decizia sportivei noastre.

Cristina Iovu a fost aleasă anul trecut cea mai buna sportivă din Moldova, după ce a câştigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra. Pentru această performanţă, ea a primit 80.000 de euro din partea statului şi un apartament din partea fostului premier, Vlad Filat. Cristina Iovu va debuta pentru Azerbaidjan la Universiada Mondiala, care incepe in aceasta saptamana in Rusia. Sportiva nu a facut pana acum nicio

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑