Nicolae Cristescu și George Copos discută din nou de vânzarea Rapidului.



 /></p>
<p>UPDATE Ora 10:30: La negocieri a ajuns și George Copos. Omul de afaceri a evitat să intre pe la bariera din fața hotelului pe care îl deține, ci prin spate.</p>
<p>La hotel au ajuns, întâmplător sau nu, fostul portar rapidist Dănuț Coman, care spune că a venit la sala de forță, dar și Florian Walter, a cărui firmă își are sediul la Crowne Plaza.</p>
<p>
<hr />
</p>
<p> UPDATE: A început o nouă zi care ar putea fi decisivă pentru viitorul Rapidului. Nicolae Cristescu și George Copos s-au întâlnit din nou, vineri, pentru a încerca să rezolve ultimele probleme apărute în calea vânzării clubului giuleștean.</p>
<p>Cristescu s-a arătat extrem de supărat la intrarea în hotelul lui Copos. Întrebat dacă mai știe de câte ori a venit să negocieze cu acționarul majoritar al alb-vișiniilor, omul de afaceri a răspuns exasperat:<em> .

Cu o zi în urmă, după meciul amical pierdut cu 1-0 pe terenul lui Urban Titu (DETALII AICI), Nicolae Cristescu spunea că ultima problemă legată de afacere este refuzul lui Copos de a accepta clauza conform căreia s-ar angaja să plătească orice datorie care apare după semnarea actelor.


 Început de coşmar pentru Rapid în amicale. Giuleştenii au pierdut cu echipa de liga a treia, Urban Titu, sub privirile lui Nicolae Cristescu, care încă aşteaptă veşti despre vânzarea clubului, de la Copos.

Rapid a început cum nu se putea mai prost seria amicalelor: l-a pierdut pe primul, 0-1, în faţa echipei de liga a III-a, Urban Titu. Singurul gol al partidei a fost înscris de Butoi, în minutul 5. Din tribune, Nicolae Cristescu şi-a urmărit echipa pe care e posibil să o patroneze în viitor: "Titularii Rapidului pe care ne bazăm nu au făcut parte din meci azi. Sunt foarte mulți jucători care nu s-au prezentat, sunt plecați în concediu, Daniel Pancu și mulți alții."

Nici până acum, omul de afaceri nu s-a înţeles cu George Copos în privinţa cumpărării clubului. Tranzacţia a intrat însă pe ultima suta de metri: "Noi am mai trecut acolo în contract o clauză, sper să ne înțelegem, pentru că am înțeles că domnul Copos nu e de acord cu ea. Este o clauză de bun simț prin care el își asumă toată riscurile și toate obligațiile, dacă mai apar sume care nu au fost discutate împreună sau pe care nu le-am negociat."

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑