Tentativă de trucare eşuată



Scandal uriaş în fotbalul moldovenesc. Un antrenor şi un jurnalist sportiv riscă până la şapte ani de închisoare, pentru mită de 100.000 de lei. Aceştia au fost reţinuţi de Centrul Naţional Anticorupţie pentru tentativa de trucare a unui meci de fotbal feminin. Partida s-a jucat ieri la Vadul lui Vodă între naţionalele Moldovei şi Letoniei.

Antrenoarea selecţionatei feminine, Alina Steţenco, a fost contactată de un antrenor, director al unei şcoli de fotbal din Anenii Noi, care i-ar fi promis suma de 8000 de dolari pentru ca naţionala Moldovei să piardă partida în faţa Letoniei. Imediat, Steţenco a sesizat Centrul Naţional Anticorupţie care a întreprins o acţiune de reţinere a tehnicianului, dar şi a unui jurnalist sportiv. Potrivit portalului jurnal.md ziaristul este Serghei Besedin, care s-a implicat în tentativa de mituire. 

Cei doi au fost reţinuţi pentru 72 de ore şi se află în izolatorul Centrului Naţional Anticorupţie. Ei riscă pedeapsa cu închisoarea de la 3 până la 7 ani. Precizăm că meciul care s-a jucat ieri între selecţionata Moldovei şi cea a Letoniei s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Источник – JurnalTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑