Probleme de lot pentru Milsami



Probleme de lot pentru Milsami înainte de returul cu Dudelange din Liga Europei. "Vulturii" au plecat în Luxemburg fără doi fundaşi de bază, cărora nu s-a reuşit să li se perfecteze actele. Chiar şi aşa, jucătorii, dar şi staff-ul tehnic sunt siguri că se vor califica în următoarea rundă.

Milsami nu a reuşit să perfecteze actele până la deplasarea în Luxembrug pentru nigerianul Ovye Monday şi Adil Rhaili din Maroc.

"Se poate întâmpla orice cu unul sau doi jucători, dar asta nu înseamnă că echipa nu există. Noi suntem pregătiţi, dar într-adevăr e puţin mai greu, pentru că sunt jucători mai înalţi, iar echipa din Luxemburg este una masivă", a declarat antrenorul Milsami Ştefan Stoica.

Milsami l-a legitimat, însă, pe fostul fundaş al naţionalei Moldovei, Vadim Bolohan, care a făcut deplasare cu echipa.

"Va fi un meci greu în deplasare, dar noi suntem mai buni decât ei. Cred că dacă vom depune efort mai mare, vom obţine un rezultat bun", a menţionat Vadim Bolohan.

"Cu toţii credem că vom obţine un rezultat bun, cel puţin sperăm la aceasta. Fiecare are încredere în sine, altfel nu se poate juca fotbal", a spus mijlocaşul Milsami Gheorghe Andronic.

"Este o echipă foarte bună. Nu adevărat ce spun toţi, că este o echipă de amatori, dar totuşi, suntem obligaţi să învingem", a subliniat atacantul Milsami Constantin Iavorschi.

Meciul retur dintre Dudelange şi Milsami se va juca joi, cu începere de la ora 19. În prima manşă, Milsami s-a impus cu 1-0 după un gol marcat de Gheorghe Andronic.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑