Nica, la Atalanta: "Prima oară am crezut că e o glumă!"



De marți este sigur! Constantin Nica va semna miercuri contractul cu Atalanta, noua sa echipă, în Serie A, tânărul fundaș român fiind deja la Bergamo, unde marți seara a făcut vizita medicală. Intervievat telefonic în direct la Special, pe Digi Sport 1, Nica a povestit cum a aflat că va pleca de la Dinamo.

"Prima oară am crezut că este o glumă, acum 3-4 zile în cantonamentul din Anglia. Nu mă așteptam să plec. M-am antrenat singur în vacanță și mă pregătisem să joc pentru Dinamo. Vroiam să joc cât mai multe meciuri.", a spus Nica.

Jucătorul în vârstă de 20 de ani recunoaște că își dorește să joace ce i se va cere de către antrenor, nu să iasă în evidență prin acțiuni individuale, a dezvăluit și cine i-a spus prima oară că va fi transferat:"Marius Alexe m-a anunțat că aș putea să plec."

Fundașul dreapta mai spune că nu se aștepta la un transfer pentru că nu a prea jucat în returul campionatului trecut: "Îmi pierdusem încrederea cu Țălnar la Dinamo, dânsul nu prea miza pe copii."

Nica a mai povestit că a ajuns la Dinamo când avea 6 ani și până acum a făcut naveta de la Afumați, unde locuiește alături de părinții săi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑