Pancu laudă Steaua



Steaua are un început extrem de solid de sezon, cu patru victorii în tot atâtea partide disputate până acum, în toate competițiile. Campioana din sezonul trecut le dă fiori adversarilor, care întâmpină reale dificultăți în a găsi puncte slabe la formația lui Laurențiu Reghecampf. 

"Steaua este cel puțin la nivelul de anul trecut, nu l-au pierdut decât pe Rusescu. Chiricheș va fi o pierdere mare dacă va pleca, însă deocamdată sunt greu de destabilizat. În momentul în care el nu joacă, Steaua are probleme la nivelul fundașilor centrali, pot fi surprinși cu mingi în profunzime. S-a văzut și aseară cu Vardar, care pe lângă gol a avut mai multe ocazii mari", a spus Daniel Pancu, în direct, la "Fotbal Club". 

Jucătorul emblematic al Rapidului consideră că Steaua beneficiază și în acest sezon de un avantaj imens în lupta cu celelalte echipe din Liga I, iar acest atu o transformă în principala favorită la titlu.   

"Ca să bați Steaua trebuie să te ridici cel puțin la nivelul lor din punct de vedere fizic. Nu te lasă să pasezi, să respiri, să îți faci jocul. Sunt foarte agresivi, e o echipă cum rar se poate vedea în România", a completat Pancu. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑