Dulca: "Am pierdut cu promovatele."



După ce a pierdut primele două meciuri din acest sezon, ambele în faţa unor echipe nou promovate, Săgeata Năvodari şi FC Botoşani, Cristi Dulca se consideră principalul vinovat, dar aminteşte şi de numeroasele absenţe din echipă: accidentări, suspendări, plus plecările celor mai buni fotbalişti: Eric şi Breeveld, ajunşi la Pandurii.

"Scuze putem găsi foarte multe. Rău este că am pierdut două meciuri cu două nou promovate. Nu ştiu dacă s-au resimţit plecările lui Eric şi Breeveld, nu dau vina pe acest lucru, oricum vina este în general a antrenorului. Îi felicit pe cei de la Botoşani pentru faptul că a depus un efort mare, pentru atitudine, ne-au surprins. Am avut o primă repriză în care am luat un gol plecând de la un aut, o greşeală colectivă. Sunt foarte supărat pentru aceste rezultate. Vom face o analiză punctuală, a fiecărui jucător, a echipei, vom vedea. Eu sunt un luptător, nu voi ceda, sper să nu o facă nici jucătorii. Avem două meciuri grele în continuare, mai întâi la Timişoara şi apoi cu Vasluiul", a spus antrenorul lui Gaz Metan Mediaş.

"Ar fi fost altfel cu Eric, Breeveld, Muth, Bawab, Todea, Roman..."

Dulca este convins că altfel ar fi stat lucrurile dacă îi avea la dispoziţie pe jucătorii absenţi din diverse motive la acest meci.

"Am avut jucători suspendaţi. Nu am avut nici un vârf, nici măcar pe bancă. În primul joc nu ştiam echipa celor de la Năvodari. Oricum, au mulţi jucători cu experienţă în Liga 1, deci nu se poate spune că este o echipă fără nume. Cu Botoşaniul, în schimb, am fost surprins. Ei au doar doi-trei jucători cu nume, restul sunt copii, care aleargă foarte mult. Pentru acest lucru îi felicit. Obiectivul echipei este să facem cât mai multe puncte, să ieşim din această zonă, care nu ne face cinste. Să ne adunăm, să vedem în continuare ce e de făcut. Nu caut scuze în plecări, în accidentări şi suspendări, dar nu i-am avut pe Bawab, Muth, Todea, Roman... Poate ar fi fost altfel cu ei aici. Pregătirea de vară am făcut-o cu alţi jucători şi în amicale am folosit o altă formulă de echipă, iar acum nu îi mai am la dispoziţie. Am încercat să-i motivez pe băieţi, dar din păcate nu am reuşit îndeajuns", a spus tehnicianul medieşenilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑