Hagi, mesaj pentru Reghe



Gabi Iancu a fost adus în Ghencea ca o mare speranță, dar se pare că fostul jucător al Viitorului a pierdut în acest început de sezon lupta pentru titularizare, în favoarea lui Nicușor Stanciu, un alt nou sosit la campioană.

În direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, Gică Hagi, patronul fostei echipe a lui Iancu, a vorbit despre problemele atacantului la Steaua:"Iancu a dat cele mai multe goluri la debut în Liga 1. E un jucător căruia îi place să fie titular, să fie important. E un jucător foarte bun. Și când a jucat la Steaua, a făcut foarte mult într-o repriză, ori gol ori pasă de gol. Când nu joci, e foarte greu să arăți. Trebuie să joace mai mult, să aibă mai mult spațiu."

Fără să spuna direct cui îi e adresat discursul său, Hagi a insistat pe idea de a fi titularizat Iancu: "Iancu e de o perioadă scurtă la Steaua, muncește mult, vrea să ajugă să joace. Important e să găsească spațiu mai mult ca să joace. Asta e singura lui problemă. A făcut multe la Viitorul, iar la Steaua, la cât a jucat , a arătat foarte multe. Iancu e marcator, îi place golul, vede poarta. Stanciu e diferit. Dar pot juca împreună. Postul lui Iancu e al doilea vârf, postul lui Rusescu."

Iancu a ajuns la Steaua în iarnă și a evoluat în 10 partide în returul trecut al Ligii 1, în cionci dintre ele titular, înscriind de două ori.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑