Vettel, împotrivă ca Alonos să-i fie coechipier



Sebastian Vettel nu doreşte ca Fernando Alonos să-i fie coechipier din sezonul următor. Campionul Mondial a dezvăluit că ar prefera ca finlandezul Kimi Raikkonen să-l înlocuiască pe Mark Webber la Red Bull Racing.

Apariţia surprinzătoare a lui Fernando Alonso pe lista candidaţilor care pot ajunge la Red Bull Racing l-a neliniştit pe campionul mondial, Sebastian Vettel. Germanul a afirmat că Raikkonen ar fi un coechipier mai bun decât Alonso.

"L-aş prefera pe Raikkonen. Trebuie să fiu atent acum, dar nu am nimic cu Alonso. Îl respect cu adevărat foarte mult ca pilot. Dar pe Raikkonen îl respect pe circuit şi în afara circuitului, pentru că întotdeauna a fost foarte direct cu mine. Din punctul acesta de vedere, ar fi un pic mai uşor", a declarat Vettel.

Red Bull Racing a refuzat să confirme dacă Alonso este într-adevăr un candidat pentru echipă, în timp ce Ferrari l-a criticat în mod deschis pe spaniol, după ce acesta a rămas nemulţumit de performanţele monopostului. Contractul lui Alonso cu Ferrari expiră la sfârşitul sezonului 2016.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑