Alex Santiago: "Lucrăm intens pentru meciul cu Sheriff!"



Atacantul echipei FC Veris, brazilianul de 22 de ani, Alex Santiago Monteiro, susţine că echipa antrenată de Dănuţ Oprea este gata de a înfrunta de la egal la egal campioana Sheriff Tiraspol, în meciul care se va juca sâmbătă, 3 august, de la ora 17:00, la Vadul lui Vodă.

Într-un interviu acordat paginii web a FC Veris, Santiago ne-a relatat că după victoria cu Olimpia este o atmosferă plăcută în vestiar şi se munceşte din greu pentru partida cu Sheriff, cât şi pentru fiecare meci din campionat:

"Eu personal, cât şi toţi colegii fiecare în parte, avem o relaţie foarte bună în vestiar, ne simţim bine, este bucurie şi o stare de spirit foarte bună. Sunt bine aici."

Alex ne mai spune că victoria de la Bălţi nu înseamnă nimic, decât trei puncte, pentru a atinge obiective este nevoie de mult mai multe puncte:

"Dacă este să ne referim la meciul de la Bălţi, desigur a fost bine, am adunat primele trei puncte, dar trebuie să fim conştienţi că a fost doar un joc, campionatul este foarte lung, dar mereu trebuie să muncim, aşa este spiritul FC Veris, de muncitori."

Pentru meciul cu Sheriff, care este primul test greu din istoria clubului în Divizia Naţională, Alex ne spune că se lucrează intens, dur:

"Suntem gata de meciul următor. Ne antrenăm mult, lucrăm zilnic pentru asta. Însă nu este ceva special, facem acest lucru pentru fiecare meci pe care trebuie să-l jucăm. Aşa este, aşa va fi mereu."

Precizăm că Veris a debutat în Divizia Naţională duminica trecută, la Bălţi, unde a învins cu 0-3 FC Olimpia.

 /></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – ФК Верис


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑