Festivalul Olimpic al Tineretului European Utrecht 2013



Comitetele Olimpice Europene, organizeaza traditional Festivalul Olimpic al Tineretului European ce reprezinta un eveniment multisportiv bienal de anvergura.

Anul acesta, evenimentul se va desfasura la Utrecht, Olanda, in perioada 14-19 iulie. La eveniment participa tinerele talente din lumea sportului din toata Europa.

Comitetul National Olimpic al RM, a asigurat si la aceasta editie participarea tinerilor sportivi ai RM pe diferite probe sportive, inclusiv si mult indragita noastra proba sportiva - tenisul de camp. Profitand de aceasta ocazie dorim sa adresam sincere multumiri pentru eforturile colosale depuse in directia realizarii si oferirii acestor posibilitati sportivilor nostri, asa cum Moldova merita o sansa corecta sa fie demn reprezentata de tinerele stele din lumea sportului.

Suntem mandri sa comunicam ca Republica Moldova va avea in calitate de reprezenti la festival, la proba tenisului, sportivele Detiuc Anastasia si Sosnovschi Adriana, insotite de antrenoarea sportivelor Pasticova Michaela.

Avem toata increderea ca tenisistele noastre vor da dovada de perseverenta, dedicatie si responsabilitate fata de misiunea de a ne reprezenta la cel mai inalt nivel tara noastra.

 

Acest eveniment reprezinta o bariera de promovare a tinerelor talente spre urmatoarele etape la care ulterior aceste vor participa, cum ar fi Campionatele Europene si Mondiale si evident Jocurile Olimpice.  

 

Nu ne ramane decat sa dorim mult succes tuturor participantilor la eveniment ce vor reprezenta tara noastra, prestatii cat mai frumoase, rezultate impunatoare si evident medalii si victorii pentru Republica Moldova.

Anastasiei si Adrianei in mod deosebit le uram multa bafta si perseverenta! Suntem alaturi de voi si va tinem pumnii alaturi de intreaga tara !!!

Hai Moldova !

Conducerea FTM.



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑