Întîlnirea conducerii Ministerului Tineretului şi Sportului cu tinerii cercetători ştiinţifici



Astăzi 16 iulie a avut loc întîlnirea conducerii Ministerului Tineretului şi Sportului cu tinerii cercetători ştiinţifici în sediul central al Academiei de Ştiinţe.

 Aceasta s-a convocat la iniţiativa Ministerului Tineretului şi Sportului pentru a indentifica punctele comune şi a avea o colaborare pe viitor. La eveniment a fost prezent Secretarul Ştiinţific General al Academiei de Ştiiinţe Ion Guceac pe de o parte şi viceministrul Tineretului şi Sportului Sergiu Stanciu şi Ion Donea Şeful Direcţiei Programe de Tineret.

În cadrul dicuţiei s-au abordat posibilele forme de colaborare dintre minister şi tineri. În acest scop şeful direcţiei programe de tineret Ion Donea a trecut în revistă proiectele şi programele active ale ministerului. De asemenea tinerii s-au pronunţat şi asupra formelor de colaborare , astfel s-a propus iniţiativa de a desemna o persoană care va asista la şedinţele Colegiul Ministerului din partea Consiliul Tinerilor Savanti ai Academiei de Stiinte. Persoana delegată va fi un mesager care va reprezenta tineriii cecretători ştiinţifici, fără drept de vot.

 /><img src=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑