Şedinţa Ministerului Tineretului şi Sportului cu reprezentanţii UNFPA



Astăzi, 18 iulie Ministerului Tineretului şi Sportului s-au întîlnit cu reprezentanţii Fondului ONU pentru Populaţie. La şedinţă au fost prezenţi Ian McFarlane, Director de Ţară al UNFPA în Republica Moldova, Natalia Cojohari, Coordonator în Sănătatea Reproducerii şi Tineret de la UNFPA şi ministrul Octavian Bodişteanu, viceministrul Sergiu Stanciu şi Ion Donea şef direcţia Programe de Tineret.

În cadrul acesteie şedinţe s-au discutat oportunităţile de colaborare dintre minister şi Fondul ONU pentru Populaţie. S-au punctat priorităţile care se regăsesc în noul proiectul de lege pentru tineret, Legea Voluntariatului şi evaluarea Strategiei Naţionale de Tineret curente, cît şi elaborarea unui document de planificare strategică nou.

Au fost propuse o serie de activităţi care urmează a fi implementate de minister în parteneriat cu UNFPA, cum ar fi vizite de studii în centrele de tineret de pe teritoriul ţării, discuţii tête-à-tête cu tinerii, cît şi monitorizarea surselor financiare alocate pentru politicile de tineret în raioanele republicii.

 Amintim că Ministerul Tineretului şi Sportului colaborează cu UNFPA din anul 2010.

 /><img src=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑