Porumboiu, pus pe glume



În fotbalul românesc a apărut un val de păreri pro și contra deciziei de la TAS, conform căreia Concordia Chiajna va lua locul Rapidului în prima ligă.

Nimeni nu știe încă modul în care va fi reorganizat actualul sezon, însă un lucru este clar. Steaua va întâlni Concordia Chiajna în etapa a III-a, în locul Rapidului.

Până de curând unul dintre oamenii importanți ai Ligii I, Adrian Porumboiu, consideră că tot ceea ce se întâmplă acum este consecința acțiunilor oamenilor care s-au aflat la conducerea fotbalului din țara noastră.  

"E o situație normală la cum arată fotbalul românesc. Au ieșit meciuri aranjate pe care nu le-a văzut nimeni, arbitraje tendențioase.

Și Vaslui și Viitorul trebuie să mai joace un meci, nu ai cum să ai punctele respective câștigate împotriva unor echipe care nu apar în clasament.", a spus Adrian Porumboiu, în cadrul emisiunii Fotbal Club. 

Fostul patron de la Vaslui a făcut haz de necaz și spune că decizia TAS nu a venit la momentul potrivit. 

"Mai bine ne comunicau cei de al TAS decizia după 11-12 etape, ca să fie balamucul și mai mare. Așa, după două etape, e mult mai ușor și așa.", a spus omul de afaceri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑