David Beckham continuă actele de caritate



Fostul căpitan al naţionalei Angliei, David Beckham, continuă actele de caritate şi după încheierea carierei. Starul englez a acordatsprijin financiar unei organizaţii caritabile din Singapore, care adună fonduri pentru copiii surdo-muţi.

David Beckham s-a întâlnit, în Singapore, cu şaizeci de copii surdo-muţi de la Academia Sportivă Guardian. El le-a împărţit autografe, dar şi a donat o sumă de bani unei organizaţii caritabile care susţine copiii bolnavi de la această academie.

"Sunt încântat să fiu aici, alături de aceşti copii. După cum ştiţi, am patru copii pe care îi iubesc foarte mult. Mereu am avut o relaţie prietenoasă cu micuţii. Sunt foarte bucuros să vă văd aici", a declarat fostul fotbalist.

De câteva luni, Beckham se află tot mai des în Asia. Asta deoarece în martie, Federaţia de Fotbal din China l-a angajat pe englez în calitate de ambasador al fotbalului local. Beckham are 38 de ani şi şi-a încheiat cariera de jucător la finalul sezonului trecut. Vedeta fotbalului mondial a jucat la echipele Manchester United, Real Madrid, Milan, Los Angeles Galaxy, PSG, dar şi la naţionala Angliei, pentru care a evoluat în 115 meciuri şi a marcat 17 goluri.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑