David Villa, evacuat de pe teren de poliţie



David Villa i-a înnebunit pe fanii din Madrid! Prezentarea atacantului spaniol la Atletico a durat doar 20 de minute, după ce suporterii echipei au invadat terenul. Ca să scape nevătămat, jucătorul a fost evacuat de pe teren de poliţie.

Prezentarea lui David Villa la Atletico Madrid s-a transformat într-o adevărată nebunie. Zeci de fani prezenţi în tribunele stadionului Vicente Calderon au invadat terenul în timpul evenimentului.

Organizatorii au fost nevoiţi să întrerupă evenimentul, iar proaspătul jucător al echipei a fost scos de pe teren şi însoţit până la vestiare de forţele de ordine.

"Am plecat de la Barcelona pentru că nu jucam suficient de mult, iar, în astfel de condiţii, pot rata un loc la naţională la Cupa Mondială. Vreau să joc pentru că îmi place acest sport şi cred că mă aşteaptă ani frumoşi în faţă. Vreau să primesc plăcere de la fotbal, dar nu pot face asta pe banca de rezerve."

David Villa, în vârstă de 31 de ani, a fost transferat de la Barcelona pentru cinci milioane de euro. Internaţionalul spaniol a evoluat pe Camp Nou în ultimele trei sezoane, iar cea mai impresionantă perioadă din carieră a petrecut-o la Valencia, unde a jucat 166 de meciuri, în care a marcat 108 goluri.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑