Zimbru a semnat un acord de colaborare



Detectivii vor fi cu ochii pe arbitri în Divizia Naţională. Zimbru Chişinău a încheiat un acord de colaborare cu o agenţie privată de detectivi care va monitoriza arbitri la meciurile echipei. Înainte de startul noului campionat, Zimbru şi-a prezentat noul echipament, dar şi partenerul general.

Conducerea clubului Zimbru a găsit o metodă fără precednt de a combate corupţia din arbitraj în fotbalul moldovenesc.

"Clubul de fotbal Zimbru a încheiat un acord de colaborare cu o agenţie de detectivi. Angajaţii acesteia se vor ocupa cu depistarea şi monitorizarea cazurilor de activităţi dubioase a unor arbitri. În urma unor analize vor lua măsuri conform legislaţiei naţionale. Astfel nu se mai poate, fotbalul rege trebuia să fie curat", a declarat Igor Oprea, director general Zimbru.

Zimbru şi-a prezentat şi noul echipament cu care va evolua în noul sezon. Conducerea clubului a anunţat şi despre o colaborarea cu formaţia Obolon-Brovar Kiev, care evoluează în liga a treia din Ucraina.

"Am avut o înţelegere să avem mai multe meciuri de pregătire. Ne vor ajuta cu ce pot. Au şcoală de fotbal de vreo 700 de copii şi noi aproape 500", adăugat acesta.

Zimbru are un început de campionat de foc. În prima etapă, "galbeni-verzii" se vor duela cu marea rivală Sheriff Tiraspol, iar în runda a doua cu Dacia Chişinău. În această vară, Zimbru s-a întărit cu nouă jucători. Printre aceştia se numără Andrei Cojocari, Alexandru Dedov, Anatolie Cheptine, Rafael Wellington, Vadim Crîcimari, dar şi trei jucători din Rusia.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑