Soc la Wimbledon. Serena Williams a fost eliminata de nemtoaica Sabine Lisicki



Turneul de Mare Slem din acest an de la Wimbledon continua sub semnul socului. In concursul feminin, primul numar mondial, Serena Williams, s-a oprit in optimile turneului londonez, dupa ce a fost eliminata, surprinzator, de Sabine Lisicki. Nemtoaica nu si-a stapanit emotiile si a izbucnit in lacrimi.

Meciul dintre Serena Williams si Sabine Lisicki a durat un pic mai mult de doua ore si la final nemtoaica s-a impus cu scorul de 6 la 2, 1 la 6 si 6 la 4. Astfel, nemtoaica a pus capat unei serii incredibile de 34 de victorii consecutive ale americancei.

Astazi Lisicki va juca in sferturile celui de-al treilea turneu de Mare Slem al anului in fata tenismenei din Estonia, Kaia Kanepi, numarul 46 mondial.

In concursul masculin numarul 1 mondial, Novak Djokovic are unda verde spre cucerirea titlului, dupa eliminarile soc ale lui Nadal si Federer. Sarbul este in sferturi dupa o victorie categorica, in trei seturi, in fata germanului Tommy Haas.

Marele rival al lui Djokovic pentru trofeul de la Wimbledon ramane Andy Murray. Favoritul publicului, scotianul a mai jucat o finala la Londra, anul trecut. In sferturi Murray a trecut de rusul, Mihail Iujnii. Castigatorul va obtine peste doua milioane de euro.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑