Medalie de Bronz pentru Moldova la Tenis – Utrecht, 2013



Anastasia Detiuc, jucatoare de tenis nationala, mebru a echipei selectionate nationale a RM la tenis, participanta la Festivalul Olimpic European pentru Tineret, Utrecht 2013, aduce Moldovei medalia de bronz la proba de tenis.

 Sportiva noastra, ajunsa in semifinala, concureaza pentru locul 3 impotriva oponentei Tereza Mihalikova din Slovacia, invingind cu scor final 6:1, 6:2. Anume aceasta victorie aduce decisiv tarii noastre medalia de bronz.

Tabelul Competitiei

Suntem nespusi de fericiti pentru aceasta realizare imensa si onorifica a tenisistei noastre. Participarea tenistilor nostri la acest festival reprezinta bariera de trecere la urmatoarea etapa la care aspiram si anume - Jocurile Olimpice!

Moldova inca o data a demonstrat ca potentialul sportivilor nostri merita expus pe orice arena internationala, iar performanta Anastasiei vine sa contureze clar ca tenisistii nostri sunt demni si capabili sa participe sub steagul tarii!

 Multumim Anstasiei pentru acest cadou minunat adus Federatiei de Tenis din RM, societatii tenisului autohton si intregii tari!

 Anstasia - ne mandrim si suntem profund recunoscatori pentru performanta ta extraordinara!

 



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑