RECUNOSTINTA INTERNATIONALA – SIMBOL DE INCREDERE!



La aproape doua luni de la incheierea Campionatului Mondial pe Echipe la femei "Fed Cup by BNP Paribas", ce s-a desfasurat la Chisinau la inceputul lunii mai, Federatia de Tenis din RM a primit o scrisoare de recenzie din partea Federatiei Internationale de Tenis privind nivelul de organizare si desfasurare a evenimentului.

Suntem placut impresionati si recunoscatori Federatiei Internationale de Tenis si Directorului General Fed si Davis Cup - Justine Albert, care a oferit aceasta scrisoare. Cuvintele de lauda adresate Federatiei de Tenis din RM, motiveaza, inspira si ne demonstreaza inca o data ca am ales directia corecta, si ca munca si eforturiile depuse in acest sens, dau roade si vor continua sa fructifice adevaratele valori sportive atat la nivel national cat si international.

Suntem bucurosi sa prezentam atentiei d-voastra un extras din aceasta scrisoare, asa cum aceste cuvinte vin sa completeze imaginea la care lucram atat de mult si care ne straduim sa o imbunatatim cu fiecare eveniment:

"

Dear Marina, 

I am writing to say that we are extremely grateful to the Moldavian Tennis Federation for hosting the 2013 Fed Cup by BNP Paribas Europe/Africa Zone Group III event and for supporting the ITF in this way. I would like to congratulate you for staging a successful event and hope you will be able to host again in the future.

...

I would like to mention that Carlos has been highly complementary of your whole team's effort and enthusiasm in the organisation of the event, especially considering it was the first time that your Federation has organised this type of Fed Cup event. Please extend my gratitude to all members of your team.

...

On behalf of  the  ITF  I  would  like  to  thank  you  and  your  entire  team  once  again  for  hosting  the  Fed  Cup Europe/Africa Zone Group III event; we really appreciate all the efforts that were made. We hope that your Federation will be interested in hosting a Fed Cup Zone Group event again in the future.  

Kindest regards,

Justine Albert Head of Davis Cup & Fed Cup 

"

 

Federatia de Tenis din RM este deja angajata activ in pregatirile pentru Campionatul Mondial pe Echipe la Seniori "Davis Cup by BNP Paribas", ce se va desfasura la Chisinau in septembrie, unde selectionata RM va lupta impotriva Portugaliei. Aceasta scrioare primita din partea Federatiei Internationale de Tenis serveste drept o inspiratie pentru a insista la un nivel si mai inalt de pregatire si organizare.

La ziua de azi, avem o galaxie stelara de tenisisti si tenisiste care ne aduc victorii grandioase, si in care avem increderea ca vor continua sa duca renumele tarii noastre departe peste hotarele ei. Deasemenea, admiram cu desavirsire societate deja formata de admiratori ai tenisului, care in acelasi spirit patriotic au fost alaturi de noi pe parcursul celor mai semnificative momente din viata tenisului national. Suntem recunoscatori pentru sustinerea compatriotilor nostri si ne bucura faptul ca dispunem de increderea Federatiei Internationale de Tenis care speram noi, ne va ajuta sa atingem noi inaltimi in cauza noastra comuna.

Multumim tarii natale - Republicii Moldova!

Multumim sportivilor, parintilor, antrenorilor si tuturor membrilor  societatii tenisului RM!

Multumim Federatiei Internationale de Tenis - ITF!



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑