Manolachi: "Am gresit, Vizer nu este vinovat...



05 июля 2013

Ce a spus ieri nu mai este valabil azi. Presedintele Federatiei de Judo, Veaceslav Manolachi, spune ca Marius Vizer, presedintele federatiei Internationale de Judo, nu mai este vinovat de plecarea a 6 judocani moldoveni in Emiratele Arabe Unite. Manolachi spune ca a gresit cand a afirmat acest lucru si afirma ca si-a cerut scuze de la Vizer.

Presedintele Federatiei de Judo din Moldova Veaceslav Manolachi spune ca dupa conferinta de presa pe care a sustinut-o acum doua saptamani a studiat mai bine cazul plecarii judocanilor in Emiratele Arabe Unite. Desi atunci l-a acuzat de transfer pe seful forului international, acum Manolachi spune ca Marius Vizer nu a avut nicio implicare.

 De partea cealalta, Marius Vizer spune ca accepta scuzele lui Manolachi.

 Manolachi spune ca singurul vinovat de transferul celor 6 sportivi in Emiratele Arabe Unite este fostul secretar general al federatiei de judo, Dumitru Esanu. Acum 2 luni el a recunoscut ca ar fi falsificat semnatura lui Manolachi pe actele necesare judocanilor pentru plecare.

 La inceputul acestui an 6 cei mai buni judocani moldoveni au parasit tara si au reprezentat deja Emiratele Arabe Unite la competitii internationale. Ca recompensa,  Veaceslav Manolachi a cerut de la statul arab sa acopere toate cheltuielile pentru pregatirea sportivilor moldoveni ramasi in tara in urmatorii 3 ani. In caz contrar, Manolachi sustine ca va depune o plangere la tribunalul sportiv de la Geneva.

 

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑