Echipa olimpică de juniori, prezentată oficial. IATĂ cine este principala favorită.



Echipa olimpică de juniori a fost prezentată oficial de Comitetul Naţional Olimpic. Cei 14 sportivi care vor reprezenta Moldova la Festivalul tineretului european de la Utrecht şi-au primit echipamentul şi drapelul cu care vor merge în Olanda.

La ediţia din Utrecht vor participa 2.700 de sportivi din 49 de ţări, în nouă genuri de sport. Participarea Moldovei este văzută de oficialii CNO ca un test pentru Jocurile Olimpice printre seniori.

"La această etapă de juniorat este important să vedem în ce situaţie şi în ce formă fizică se află şi care este randamentul lor pe plan european", a declarat preşedintele CNO, Nicolae Juravschi.

Principala favorită la câştigarea unei medalii în acest an este considerată Judocana Ana Budescu. "Am lucrat mult pentru a pleca la acest concurs. Sper că va fi totul bine şi voi obţine o medalie", a spus aceasta.

Festivalul Olimpic al Tineretului European 2013 se va desfăşura în perioada 14-19 iulie. Moldova va fi reprezentată la Utrecht de 14 sportivi, care vor concura în probele tenis, judo, înot şi atletism. Ţara noastră a participat la acest festival de zece ori şi a reuşit să câştige 13 medalii, dintre care trei au fost de aur.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑