Moldova spera sa obtina locul 5 la Festivalul Olimpic al Tineretului European din OlandaMoldova speră să obţină locul 5 la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Şeful delegaţiei, Victor Peicov, spune că această poziţie poate fi comparată cu o medalie. La turneul, care se desfăşoară în Olanda, vor concura sportivi de pînă 16 ani.

 Portdrapelul Moldovei la Festivalul Olimpic al Tineretului European va fi judocana Ana Budescu. Astăzi ea a primit steagul Moldovei din mîinile preşedintelui Comitetului National Olimpic, Nicolae Juravschi. Medaliata cu bronz la Campionatul Mondial printre cadete este principala speranta a naţionalei noastre la cel mai bun rezultat. 

În afara de Ana Budescu, Moldova va fi reprezentata de alţi 13 sportivi. Membrii selecţionatei vor concura în cinci probe: atletism, judo, nataţie, ciclism şi tenis. 

 La competiţia din oraşul Utrecht vor participa 2700 de sportivi din 49 de ţări. Pînă acum, la toate participarile la Festivalul Olimpic al Tineretului European sportivii moldoveni au cucerit 13 medalii. 

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑