Kirill Covalciuc a lăudat evoluţia Daciei



Fostul jucător al formaţiei Zimbru Chişinău Kirill Covalciuc a lăudat evoluţia Daciei în meciul cu Cernomoreţ din preliminariile Ligii Europa. Însă, mijlocaşul ucrainean este sigur că echipa sa se va califica în runda următoare. Totodată, Covalciuc a declarat că perioada în care a jucat la Zimbru a fost una dintre cele mai frumoase din cariera sa.

Mijlocaşul formaţiei Cernomoreţ Kirill Covalciuc a jucat pentru prima dată într-un meci oficial împotriva unei formaţii din Moldova de când a plecat de la Zimbru.

"Dacia a demonstrat că este o echipă bună. A fost bine pregătită tactic, chiar m-a surprins. La Chişinău va fi un meci interesant şi cred că îl vom câştiga", a spus Covalciuc.

Kirill Covalciuc a jucat doi ani la Zimbru. În 2007 a cucerit Cupa Moldovei cu galben-verzii, iar peste un an a fost desemnat cel mai bun jucător al echipei din acel sezon. Acum, mijlocaşul nu se mai gândeşte la o eventuală revenire în Campionatul Moldovei.

"Eu nu regret nici o zi din cariera mea. La Zimbru a fost o etapă importantă din viaţa mea. Eram tânăr şi acolo multe am învăţat. Anume la Zimbru am crescut ca fotbalist. Acum vreau să joc la Cernomoreţ şi să ajung cât mai departe cu echipa şi să câştig cât mai multe trofee", a mai spus fotbalistul. 

Kirill Covalciuc este fratele mai mic al internaţionalului moldovean, Serghei Covalciuc, care a fost desemnat de trei ori cel mai bun jucător al anului în Moldova. În vârstă de 27 de ani, Kirill Covalciuc evoluează la Cernomoreţ din 2011. În acest an, echipa din Odesa a jucat finala Cupei Ucrainei. 

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑