Legendarul Davide Rebellin a câştigat prima etapă a Turului Sibiului



Davide Rebellin a câştigat prima etapă a turului ciclist al Sibiului transmis de Digi Sport. Italianul de la CCC Polsat a parcurs fără probleme traseul de 143 de kilometri până la Bâlea Lac şi a luat o opţiune serioasă pentru câştigarea Turului Sibiului.

Mai mult, CCC Polsat a avut trei ciclişti în primii zece în clasamentul general.

"A fost o etapă dificilă, dar echipa noastră a controlat foarte bine traseul iar la final am ieșit pe primul loc. Etapa următoare va fi la fel de dificilă, dar sper să ne descurcăm la fel de bine și să terminăm pe primele locuri", a spus Davide Rebellin, la finalul cursei.

Vlad Nistor a fost cel mai bun român din prima etapă şi a terminat pe locul 15. Turul Sibiului continuă şi sâmbătă, pe traseul Sibiu-Voila-Păltiniş.

"Eu am rezistență așa, dar să vedem ce va fi. Încă un loc 20 ar fi bun ca să arătăm și noi că contăm", a spus și Vlad Nistor.

Davide Rebellin (42 de ani, născut în San Bonifacio, provincia Verona), și care în prezent concurează pentru echipa CCC Polkowice Polsat, este considerat unul dintre cei mai mari cicliști din istoria acestui sport.

Rebellin a revenit în ciclismul de performanță, după ce-a ispășit o suspendare de doi ani de zile ca urmare a faptului că a fost găsit pozitiv la Jocurile Olimpice din 2008.

Italianul și-a câștigat renumele în 2004, an în care a izbutit o triplă fără precedent, cu victorii în Amstel Gold Race, la Fleche Wallonne și la Liege-Bastogne-Liege.

De-a lungul carierei sale, Rebellin a câștigat, de asemenea, o etapă în Giro d'Italia, dar și altele în Paris-Nisa și Tirreno-Adriatico.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑