Защитник «Шерифа» покинул команду и перебрался в чемпионат Бразилии



Фланговый защитник Эрнандес Диас покинул тираспольский «Шериф». 27-летний футболист продолжит карьеру в клубе «Сеара», который выступает в Серии "Б" - второй по значимости бразильской лиге.

За «Шериф» Эрнандес выступал полтора года. В стане «ос» он появился в январе 2014-го, когда перешёл к многократным чемпионам Молдовы из бразильского «Атлетико Гояненсе».

За «Шериф» Эрнандес сыграл 30 матчей и забил 1 гол.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

+2 1 Kassandra 17 августа 2015 | 14:54 Inainte ca suporterii sa viseze, trebuie sa nu uite niste lucruri de baza: Cei care au format firma sheriff au furat viitorul locuitorilor din Tiraspol si imprejurimi, dar in schimb le-au construit un stadion. Iar echipa de fotbal a acestei firme se bazeaza pe aceleasi principii ca si capitalul ilegal care a fost investit in Hollywood la inceputul sec. XX. in SUA. Adica sensul echipei de fotbal sheriff e sa aduca profit si sa spele banii murdari proveniti pe căi ilegale care se invart in PMR. Complice la aceasta schema de 15 ani e FMF si personal Pavlik Cebanu. Deci, perspectivele Sherifului sunt strict legate de dezastrul din Moldova. Cu cat va fi mai multa ordine in țară și ne vom apropia de UE, cu atît sheriful va fi mai aproape de moarte, și invers. Eu personal, deci, as alege ca noi cu totii sa traim intr-o țară normală, dar să jertfim sheriful. Voi ce ziceți?

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑