Simeone visează la atacantul care l-ar putea ajuta să ia titlul cu Atleti după 18 ani



 

></p><p>Atletico Madrid este pe val, dar Diego Simeone caută să-şi îmbunătăţească lotul pentru a avea un retur de sezon la fel de bun ca şi prima parte. La egalitate de puncte cu Barcelona, 46, cu cinci mai multe decât Real Madrid, argentinianul speră să profite de situaţia lui Balotelli la Milan şi să-l aducă în Spania. Mulţi spun că Atletico are puterea să iasă din nou campioana Spaniei după 18 ani. </p><p>La ultimul antrenament din 2013, Atletico Madrid a avut în tribune peste 14.000 de suporteri, iar Simeone le-a transmis că el şi echipa vor face tot posibilul pentru a câştiga titlul. </p><p>Presa iberică susţine că există şanse ca Balotelli să ajungă la Atletico, citând în acest sens declaraţia oferită de Diego Simeone italienilor de la Il Giornale:</p><p><em><strong> a afirmat argentinianul , care se bucură de situaţia la care s-a ajuns între atacant şi Milan.

"Am auzit că Milan vrea să-l vândă. Cu atât mai bine pentru noi, deoarece vom întâlni echipa italiană în optimile UEFA Champions League". 

Mariajul dintre Balotelli şi Milan pare finalizat după ce patronul echipei, Silvio Berlusconi, s-a supărat pe jucătorul pentru care în 30 ianuarie 2013 a plătit 20 de milioane de euro celor de la Manchester City.

"Ajunge, am hotărât! Balotelli trebuie să plece imediat de la Milan. E oficial pe lista de transferuri", a scris, vinerea trecută, publicația genoveză "Il Secolo XIX", citându-l pe Berlusconi.

Clubul s-a grăbit să infirme că Berlusconi ar fi oferit vreo declaraţie în acest sens şi faptul că Mario s-ar afla pe lista de transferuri. Totuşi, italienii sunt siguri că în această iarnă Balotelli va părăsi Milano. Balotelli a marcat 18 goluri pentru Milan de-a lungul anului 2013 (citeşte DETALII AICI)

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑