Lionel Messi e gata pentru derby-ul cu Atletico! A marcat din spatele porții!



 

></p><p><strong>Lionel Messi</strong> va reveni la antrenamentele <strong>Barcelonei</strong> pe 2 ianuarie 2014, după accidentarea suferită pe 10 noiembrie, la un meci cu <strong>Betis</strong>. Decarul catalanilor a făcut deja antrenamente la capacitate maximă în <strong>Argentina</strong> și le-a arătat fanilor că e gata să marcheze din nou pe bandă rulantă pentru echipa pregătită de

În timpul unei ședințe de pregătire, Messi și-a arătat din nou clasa marcând și din spatele porții, semn că e gata să revină pe teren la derby-ul cu Atletico Madrid, programat pe 11 ianuarie 2014 de la ora 21:00 și transmis ÎN DIRECT de Digi Sport.

Altăuri de Messi, la disputa de pe Vicente Calderon în primul 11 al campioanei Spaniei se va regăsi și portarul Victor Valdes. Goalkeeperul care o va părăsi pe Barcelona în vara lui 2014 a lipsit de pe gazon tot din cauza unor probleme medicale. Valdes a suferit o accidentare la mușchii gambei, în timpul partidei amicale jucată de naționala Spaniei în Africa de Sud.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑