Arsenal plătește 12 milioane € pe Valbuena pentru un transfer urgent



 

După ce Suarez a semnat un contract până în 2018 cu Liverpool şi a devenit clar că nu are sens să-l mai aştepte, Arsene Wenger s-a reorientat spre mijlocaşul francez Cabaye (5 goluri în actualul sezon), însă nici această variantă nu se dovedeşte viabilă.

Preţul cerut de Newcastle, 26 de milioane de euro, l-a dezumflat rapid pe managerul londonezilor. Arsenal speră acum într-un transfer rapid tot al unui compatriot de-al lui Wenger, Mathieu Valbuena, pentru "doar" 12 milioane de euro.

Wenger mizează pe experienţa mijlocaşului de 29 de ani de la Olimpique Marseille. De opt sezoane la Marseille, micuţul mijlocaş de 1,67 metri a evoluat în 37 de partide sezonul trecut, iar în acest an a prins 16 dintre cele 19 meciuri jucate de echipa sa în campionatul Franţei.

Cu excepţia primului sezon la Marseille, când a intrat pe teren în 15 partide, Valbuena a avut o medie de peste 30 de meciuri pe sezon.
După 19 runde, Arsenal conduce în campionatul Angliei, cu 42 de puncte. Pe locul secund este Manchester City, cu 41 de puncte, iar pe trei este Chelsea, cu 40.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑