Patru portari au luat gol în meciul Sevilla-Espanyol! Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată în istorie!



01 февраля 2015

**Patru portari au luat gol în meciul Sevilla-Espanyol!** Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată în istorie!

Meciul Sevilla-Espanyol 3-2, de duminică, 1 februarie, va rămâne multă vreme în istoria fotbalului. Și nu doar pentru frumusețea celor cinci goluri marcate și pentru întoarcerile dramatice de scor. Partida de pe Sanchez Pizjuan, din Sevilla, va rămâne în anale întrucât este prima din toată istoria fotbalului spaniol în care au primit gol patru portari diferiți, câte doi de la fiecare echipă!

În minutul 15, Stuani a deschis scorul, de la 11 metri, învingându-l pe fostul jucător al CFR-ului, lusitanul Beto. A fost 0-1. În minutul 26, Diogo Figueiras a egalat, cu un șut superb, de la 35 de metri, învingându-l pe Kiko Casilla, portarul lui Espanyol.

Vitolo, în minutul 35, a înscris pentru 2-1 în poarta aceluiași Kiko Casilla, care avea, însă, să fie eliminat cinci minute mai târziu, pentru un henț în afara careului. În locul lui Casilla, la Espanyol a intrat între buturi Pau Lopez.

Unai Emery l-a scos la pauză pe Beto, care primise un cartonaș galben în minutul 14, pentru a nu risca o eliminare a portughezului. În locul său, în poartă a fost trimis Sergio Rico, care a devenit al treilea portar al meciului învins în acest meci, după golul de 2-2 reușit de Victor Sanchez în minutul 77.

Meciul nu s-a încheiat așa, însă. Iago Aspas a marcat primul său gol pentru Sevilla în La Liga, pentru 3-2 în minutul 89, învingându-l și pe Pau Lopez, al patrulea portar care a primit gol în această partidă!

Sevilla a ajuns la 25 de meciuri consecutive fără înfrângere acasă, cea mai bună serie a sa din 1981 încoace.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑