Gyor - Larvik HK 25-26. Campioana Europei, învinsă în primul meci din grupele principale



01 февраля 2015

**Gyor - Larvik HK 25-26.** Campioana Europei, învinsă în primul meci din grupele principale

Regina Europei la handbal feminin, Gyor, a pierdut acasă împotriva lui Larvik. Norvegiencele s-au impus cu 26-25 şi au trecut pe primul loc în grupa din care face parte şi HCM Baia Mare.

Deţinătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, Gyor, a pierdut primul meci din grupele principale. Împotriva lui Larvik, echipa maghiară nu s-a putut baza pe Katrine Lunde, Anita Gorbicz, Eduarda Amorim, Jelena Grubișic și Adrienn Orban.

Norvegiencele au condus în startul partidei, însă, treptat, gazdele au echilibrat situația. Din minutul 11, de la 7-7, Larvik s-a instalat din nou în avantaj si a condus la pauza cu 14-11.

În urma unor erori comise de arbitri, a formei excelente a lui Herr, dar şi a reuşitelor lui Kovacsics și Sen, Gyor a reușit să conducă de cinci ori în final de partidă.

Maghiarele au fost ultima oară în avantaj în minutul 54, când aveau 25-24.

Pe final, însă, Larvik a revenit şi s-a impus la un singur gol, scor 26-25 și a trecut pe primul loc în clasament, cu 10 puncte.

Scandinavele sunt urmate de Gyor, Metz, Viborg, HCM Baia Mare și IK Savehof. În semifinale merg echipele de pe locurile 1-4.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑