Derby încins și în tribune, la Steaua - Dinamo. Atmosferă de mare meci în Polivalentă



01 февраля 2016

 

**VIDEO** Derby încins și în tribune, la Steaua - Dinamo. Atmosferă de mare meci în Polivalentă

Peste două mii de fani au asigurat spectacolul la derby-ul din Sala Polivalentă. La final, steliştii au cântat alături de suporteri pentru succesul la limită în faţa dinamoviştilor.

Zeci de jandarmi s-au asigurat că nu vor exista incidente la derby-ul din baschet, Steaua - Dinamo (85-83), care a adus mai bine de două mii de suporteri în Sala Polivalentă. Singurul moment de pace a venit la intonarea imnului.

Steliștii au învins rivala la două puncte diferență și s-au început petrecerea alături de fani. "Pentru suporteri e cea mai importantă victorie din campionat și mă bucur că am putut să le oferim un asemenea succes" a declarat Mihai Paul, după ce a cântat alături de suporteri la finalul partidei.

Americanul Bill Amis a fost și el impresionat de spectacolul din tribunele Sălii Polivalente. "A fost emoționant. Fanii au început să cânte cu 30 de minute înainte să înceapă meciul. A fost unul dintre cele mai emoționante meciuri pe care le-am jucat în Europa, cu o multime de fani" a recunoscut stelistul de 28 de ani.

La derby, dinamoviştii au avut aproape două sute de suporteri. "Ne așteptam la asta, a fost un meci emoționant. Cred că a fost o sărbătoare pentru fanii baschetului din București" a concluzionat dimanovistul Pavel Marinov. Deși au plecat acasă învinși, roș-albii au făcut un meci bun, la capătul căruia au contabilizat nu mai puțin de 15 coșuri din spatele liniei de 3 puncte.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑