Schimbare la fata a Campionatului Moldovei la fotbal in sala: Logo, minge si echipament al arbitrilor nou - VIDEO



01 февраля 2016

Schimbare la fata a Campionatului Moldovei la fotbal in sala. In cadrul adunarii generale a asociatiei de profil, a fost prezentat noul logo al competitiei, noul echipament al arbitrilor si o noua minge.


Cu aceasta minge se joaca in cel mai puternic campionat din lume – cel al Spaniei, iar acum ea va ajunge si in Moldova. Asociatia de Futsal a semnat, astazi, un contract cu noul sponsor, o companie producatoare de echipament sportiv. Intelegerea va fi valabila 2 ani, cu posibilitatea prelungirii pe alti 3 ani. Pe langa minge, Campionatul Moldovei a obtinut, astazi, si un nou logo, o noua denumire, iar arbitrii vor fi imbracati intr-un nou echipament.  La adunarea generala a fost formata componenta asociatiei nationale de fotbal in sala. Alexandru Burlac, care este presedintele organizatiei din 1992 incoace, a fost reales in functie. 


Alexandru BURLAC, PRESEDINTE AFSM 
O sa facem tot posibilul ca pe viitor sa dezvoltam liga la nivel profesional. 


Alexandru Burlac este sigur ca schimbarile din liga interna vor ajuta in viitor si selectionata Moldovei sa se califice la turneele finale a campionatelor europene si mondiale. 


Alexandru BURLAC, PRESEDINTE AFSM 
Nu pot sa spun ca noi suntem prea departe de faza finala a turneelor. De aceea noi am pus acum conditie numaidecat, in orice competitie care va fi, sa trecem mai departe. 


In Campionatul Moldovei la fotbal in sala, dupa 11 etape, conduce Clasic, cu 31 de puncte. Atletico are 26 de puncte, iar Progress 25. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑