Amicale de lux in Europa. Nationalele Olandei si Spaniei si-au dat intalnire la Amsterdam




Nationalele Olandei si Spaniei si-au dat intalnire la Amsterdam, in rejucarea finalei Campionatului Mondial din 2010. Totodata, Italia a primit vizita Angliei.


Olanda, care merge prost in preliminarii, impresioneaza in amicale. Echipa antrenata de Guus Hiddink a reusit o demonstratie de forta in primele 15 minute ale meciului cu Spania. Combinatiile ofensive splendide, produse la viteza inalta, i-au ametit pe fundasii iberici. De Vrij a deschis scorul, iar Klaasen a facut 2 la 0. 

 

Mai tarziu, Spania, care a batut Olanda in finala mondialului din 2010, a iesit la joc. Oaspetii, insa, nu au reusit sa trimita mingea in plasa si amicalul s-a incheiat cu victoria olandezilor, scor 2 la 0. Intr-un alt meci de lux, Italia si Anglia au remizat la Torino, scor 1 la 1. Pele a inscris pentru gazde, iar englezii au egalat gratie sutului superb al lui Townsend. 

 

Adversara selectionatei Moldovei din preliminariile Euro 2016, Rusia, a scos un rezultat modest in amicalul cu nationala Kazahstanului de pe teren propriu – o remiza, scor 0 la 0. Tot aseara, Portugalia a pierdut surprinzator acasa, partida cu echipa din Republica Capului Verde, scor 0 la 2. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑