Astra se gândește din nou la cupele europene: "E deja o obișnuință la Giurgiu"



 

**VIDEO** Astra se gândește din nou la cupele europene:

VIDEO Petrolul - Astra 1-2. Victoria de la Ploiești a readus speranțele pentru cupele europene la Astra.

Deținătoarea Cupei și a Supercupei României a primit săptămâna trecută acceptul de a evolua în sezonul următor al întrecerilor UEFA.

Joi, a venit și răspunsul pe teren din partea jucătorilor vicecampioanei din stagiunea trecută, care a pus capăt unei serii de 6 meciuri fără victorie.

Portarul Silviu Lung jr a spus că pentru Astra a devenit o obișnuință să joace în cupele europene și așteaptă evoluții bune și pe finalul sezonului, pentru a obține a treia participare consecutivă în competițiile continentale.

"Aveam nevoie de victorie ca de aer și am luptat până în ultima clipă. Cred că am dat dovadă de caracter, ne-am arătat calitatea și sper să continuăm pe același drum. Ne bucurăm foarte mult pentru cele 3 puncte și sperăm să continuăm evoluția bună și cu Ceahlăul, duminică.", a declarat Silviu Lung jr, la finalul meciului Petrolul - Astra 1-2.

"Pentru noi e o obișnuință să jucăm în cupele europene. Până la urmă, am primit licența și sper să putem participa pentru al treilea an consecutiv în cupele europene. Tot ceea ce s-a întâmplat până acum e istorie și sperăm să avem un parcurs bun și mai încolo.", a adăugat portarul deținătoarei Cupei și a Supercupei României.

Pentru Astra urmează meciul de la Piatra Neamț, cu Ceahlăul, din etapa a 30-a din Liga 1. Partida e programată duminică, de la ora 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑