Echipa ideală a etapei a 29-a din Liga 1. Marius Niculae, alături de Zicu și Varela



 

**VIDEO** Echipa ideală a etapei a 29-a din Liga 1. Marius Niculae, alături de Zicu și Varela

VIDEO Steaua - ASA Târgu Mureș 0-1. ASA Târgu Mureș a făcut un pas mare spre câștigarea campionatului, iar victoria cu Steaua poate cântări decisiv în lupta pentru titlu, pe finalul sezonului.

Revista Ligii Profesioniste de Fotbal a alcătuit echipa ideală a etapei a 29-a, din care nu putea lipsi Ianis Zicu, omul care a adus victoria ardelenilor miercuri seara, pe Arena Națională.

Liderul Ligii 1 îl mai dă în această echipă pe Laszlo Sepsi. "A blocat perfect orice încercare de atac venită de pe partea dreaptă a Stelei, dar şi-a făcut prezenţa în mai multe rânduri şi în atac", susține site-ul LPF.

Steaua este reprezentată de Fernando Varela, în timp ce Dinamo se bazează pe Marius Niculae, după golul înscris de atacant la Târgu Jiu și pasa decisivă oferită lui Marius Alexe, în meciul pierdut de echipa lui Stoican, scor 2-3.

Dan Nistor apare și el în linia de mijloc. Mijlocașul celor de la Pandurii a adus victoria cu Dinamo, printr-un gol marcat în minutul 80. "Jocul prestat împotriva bucureştenilor ne-a amintit de acel Dan Nistor care pleca la Evian în 2013", este lăudat fotbalistul gorjenilor.

Antrenorul formației ideale nu putea fi decât Liviu Ciobotariu. Antrenorul lui ASA a recuperat 13 puncte față de Steaua și este neînvins la Târgu Mureș, unde a bifat, până acum, 10 victorii și doar două rezultate de egalitate.

Echipa etapei a 29-a: Abraham (Oțelul) - Tiago Lopes (CFR), L. Goian (FC Brașov), Varela (Steaua), Sepsi (ASA) - Martinus (FC Botoșani), Nistor (Pandurii), Takayuki (Astra), Zicu (ASA) - M. Niculae (Dinamo), Golubovic (CSMS Iași)

Antrenor: Liviu Ciobotariu

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑