Chicago Bulls s-a calificat în semifinalele Conferinţei de Est umilind Milwaukee Bucks



 

Chicago Bulls s-a calificat în turul doi din play-off după ce a umilit cu 120-66 echipa Milwaukee Bucks în liga nord-americană de baschet. În faza următoare, Chicago Bulls va întâlni echipa lui LeBron James, Cleveland Cavaliers.

Chicago Bulls a fost aproape să doboare un record vechi de aproape 60 de ani. În partida a şasea cu Milwaukee Bucks, gruparea antrenată de Tom Thibodeau s-a impus cu 120-66 şi mai avea nevoie de doar cinci puncte pentru a stabili recordul de cea mai mare diferenţă de puncte înregistrată în play-off. În 1956, Minnesota a câştigat la o diferenţă de 58 de puncte duelul cu St. Louis, iar această performanţă se menţine timp de 59 de ani.

Chicago a început în forţă partida din deplasare cu Milwaukee Bucks şi conducea la pauza mare cu 65-33.

Dezastrul pentru Milwaukee Bucks a continuat şi în ultimele două sferturi, iar Chicago Bulls s-a impus la sfârşit la o diferenţă de 54 de puncte.

Niciun jucător de la Milwaukee Bucks nu a reuşit să marcheze mai mult de opt puncte în acest meci, iar echipa lor a suferit cea mai mare umilinţă din play-off. De partea cealaltă, Chicago Bulls a câştigat confruntarea cu Milwaukee Bucks cu 4-2 la general şi va întâlni în semifinalele Conferinţei de Est echipa lui LeBron James, Cleveland Cavaliers.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑