Veris NU este în criză! Echipa are ca obiectiv calificarea în cupele europene şi în sezonul următor



01 августа 2014

 

Veris nu are probleme financiare şi are ca obiectiv calificarea în cupele europene şi în sezonul următor! Jucătorii au dezminţit zvonurile despre criza care ar fi la echipă, iar antrenorul Lilian Popescu a declarat că "haiducii" au rămas la fel de puternici, chiar dacă de la echipă au plecat mai mulţi jucători importanţi.

După ce Veris a fost eliminată chiar la debutul lor cupele europene, presa a scris că finanţarea clubului din Chişinău va fi redusă considerabil, iar de la echipă vor pleca majoritatea jucătorilor. Chiar şi aşa, Veris a început campionatul cu o victorie, în deplasarea, cu Dinamo-Auto, scor 5-0, iar unul dintre liderii echipei, Viorel Frunză a reuşit un hattrick.

Totuşi, Veris a rămas fără trei jucători importanţi în acest intersezon. De la echipă au plecat Serghei Alexeev, la Zimbru, şi fraţii Antoniuc, Alexandru - la Milsami, iar Maxim - la Sheriff. În locul acestora, Popescu a adus opt jucători de la FC Costuleni.

În acest sezon, Veris are din nou ca obiectiv calificarea în cupele europene. Anul trecut, echipa s-a clasat pe locul trei chiar la debutul lor în Divizia Naţională, fiind depăşită de Sheriff şi FC Tiraspol.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑