Liga Campionilor a început în forţă şi cu acţiuni care ştirbesc din frumuseţea fotbalului!



01 августа 2014

 

Suporterii echipelor Dnipro şi FC Copenhaga s-au încăierat în pauza meciului. Într-o altă partidă, Steaua Bucureşti a remizat cu Aktobe, scor 2 la 2.

Dnipro şi FC Copenhaga au încheiat prima manşă la egalitate, scor 0 la 0, însă a doua repriză a meciului a început cu o întârziere de 15 minute. Fanii ucraineni s-au încăierat cu suporterii danezi. Cel mai mult au avut de suferit stewarzii care au încercat să calmeze spiritele.
Într-o altă partidă disputată aseară, Steaua Bucureşti a remizat în deplasare la Aktobe, scor 2-2. Campioana României a condus în două rânduri, prin golurile lui Keşeru şi Prepeliţă. Kazahii au egalat de fiecare dată prin Korobkin şi Arzumanyan.

În turul trei preliminar al Ligii Campionilor s-au produs şi câteva surprize de proporţii. Zenit a cedat în deplasare la AEL Limassol cu 1 la 0. Pe final de meci ruşii au rămas în zece după eliminarea Witsel care a lovit un adversar.
Cu siguranţă însă că cei mai dezamăgiţi au fost fanii echipei Celtic Glasgow, umilită de Legia Varşovia cu 4 la 1. Scoţienii au deschis rapid scorul, în minutul 8. Campiona Poloniei a revenit pe tabelă până la pauză, marcând de două ori. Ruptura totală s-a produs în minutul 44 când britanicii au rămas în inferioritate după eliminarea lui Ambrose. În repriza secundă, Vrdoljak a ratat două penalty-uri pentru Legia dar tot polonezii au fost cei care au marcat în ultimele 10 minute stabilind scorul final la 4-1.

Источник – Canal 3


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑