Spartak Moscova a învins echipa Tom Tomsk, cu 2-1



01 сентября 2013

 

Spartak Moscova a câştigat primul meci din ultimele trei etape, cu Tom Tomsk, scor 2-1. Cu acelaşi scor Zenit a învins Lokomotiv, care a jucat în zece din minutul 40. Etapa a şaptea din Rusia a fost cu noroc şi pentru Alexandru Epureanu de la Anji. Pentru prima dată în acest sezon, căpitanul naţionalei a fost integralist.

Spartak şi-a revenit după eliminarea ruşinoasă din Liga Europei cu Saint Gallen. Echipa antrenată de Valerii Karpin a învins acasă echipa moldoveanului Eugen Sidorenco, Tom Tomsk, cu 2-1. Vladimir Rîkov a deschis scorul pentru oaspeţi în minutul şapte. Spartak a avut însă forţa să revină şi a egalat prin Iura Movsisean, în minutul 45. Golul victoriei pentru alb-roşii a fost marcat de Pavel Iakovlev, cu un sfert de oră înainte de finalul meciului.

Într-o altă partidă, vicecampioana Zenit Sankt-Petersburg a învins acasă Lokomotiv Moscova, scor 2-1. Cel mai important moment al meciului a avut loc înainte de pauză, când Lassana Diarra a fost eliminat pentru fault în careu asupra lui Şirokov. Arbitrul a dictat penalty, iar acelaşi Şirokov a deschis scorul. În repriza a doua, feroviarii au reuşit egalarea, la fel, din penalty, prin Boussoufa. Eroul meciului a devenit Konstantin Zîrianov, care a marcat golul victoriei cu doar patru minute înainte de final.

Cu o zi mai devreme a jucat şi viitoarea adversară a Sheriff-ului din Liga Europei, Anji Makhacikala. Echipa din Daghestan a remizat în deplasare cu Terek, scor 1-1. Căpitanul naţionalei, Alexandru Epureanu a făcut parte din primul 11 la Anji şi pentru prima dată în acest sezon a fost integralist într-un meci din Premier Liga.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑