Rafael Nadal s-a calificat în optimile US Open după ce l-a învins pe Ivan Dodig



01 сентября 2013

 

La US Open s-au stabilit primii calificaţi în optimile competiţiei. Lupta pentru trofeu la masculin continuă pentru favoriţii Rafael Nadal şi Roger Federer. De partea cealaltă, competiţia feminină a fost marcată de surprize. Caroline Wozniacki şi Petra Kvitova au fost eliminate din competiţie.

După ce a câştigat turneele nord-americane din Montreal şi Cincinnati, Rafael Nadal are o evoluţie de succes şi la US Open. Spaniolul a ajuns în optimi, după ce a trecut în trei seturi de Ivan Dodig din Croaţia, cu scorul 6-4 6-3 6-3.

Următorul adversar al numărului trei mondial va fi germanul Philipp Kohlschreiber, care l-a eliminat pe americanul John Isner în patru seturi.

Un alt favorit al competiţie, Roger Federer a avut nevoie de doar o oră şi 21 de minute ca să obţină victoria în faţa francezul Adrian Marinnarino, scor 6-3 6-0 6-2. Elveţianul va juca în optimi cu Tommy Robredo din Spania.

Turul trei al competiţiei feminine a fost marcat de câteva surprize. Fostul lider mondial, Caroline Wozniacki a fost eliminată de Camila Giorgi din Italia. Sportiva care a început competiţia din calificări a ajuns în optimi după ce s-a impus cu 4-6 6-4 6-3.

Un alt rezultat neaşteptat s-a produs în meciul dintre Petra Kvitova din Cehia şi Alison Riske din SUA. Kvitova a cedat surprinzător cu scorul de 3-6 0-6.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑